UKAS ANBEFALING - The Witcher 3, Wild hunt

Hver søndag skal jeg komme med en 'ukas anbefaling' av spill. Spill som jeg har spilt, vil spille eller spiller for øyeblikket. Jeg vet det er litt vanskelig å anbefale spill jeg ikke enda har spilt, men fra en gamers perspektiv så vil jeg si at da er det en anbefaling altså. 
Btw, så du hvor god jeg var med clickbaiten i forrige innlegg? Jeg har en god lærer - #mammaen

Ukas anbefaling denne gangen er The Witcher 3, Wild hunt

Jeg har spilt dette spillet ferdig 2 ganger, for jeg rett og slett elsker det. Jeg elsker storyen og jeg elsker oppsettet. Og at det er en åpen verden hjelper ikke for mitt elsk for dette spillet. Og det som er digg det er at når man først har 'runna' det èn gang, så kan man starte på nytt med det samme levelet man avsluttet med, bare at vanskelighetsgraden på spillet går da åpenbart opp. Ellers så hadde det vært latterlig lett å spille. Alle våpnene og tingene følger også med videre, så man trenger ikke begynne å leite etter alt på nytt. Men når man finner det på nytt så er det en bedre versjon av det, så det er lurt å plukke det med seg. Noen vil kanskje ikke spille det samme spille to ganger, men noen ganger er det kanskje litt gøy? Da handlingene man velger på spillet, avgjør hva som skjer neste. Så man får på en måte en litt annen handling hvis man spiller det en gang til og gjør noe helt annet enn forrige gang. Hvertfall sånn jeg spilte det. Men jeg er litt geek, så jeg syns fortsatt det er drit bra. Jeg var nødt til å slette det fra ps4 nå, fordi jeg trengte plass til flere spill.. det gjorde meg trist. Men anyway.. 

Jeg skal ikke fortelle så mye om plottet, for jeg vil ikke spoile. Men jeg kan si så mye som at det handler om Geralt fra Rivia som er på jakt etter ei jente som heter Siri. Siri er nesten som ei datter for Geralt, og hun er borte og lever på flukt fra The Wild Hunt. Geralt er en Witcher som betyr at han jakter på og dreper overnaturlige vesener. Spillet er veldig stort, og det finnes to tilleggspakker med spillet 'blood and wine' og 'Hearts of stones'. Her kan man fortsette på eventyret til Geralt og få enda flere oppdrag og ett nytt sted å reise til. 

The Witcher 3 kom ut i 2015, så det er ikke ett nytt spill. Grafikken er ikke like bra som spill fra 2017 f.eks, men jeg anbefaler det på det sterkeste dersom man liker spill med åpne verdener, det overnaturlige og ett spill med spennende handlinger. 

Peace out

#gaming #thewitcher #gamergirl 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

EvilMe

EvilMe

24, Skien

Kategorier

Arkiv

hits